BEREIDINGSTIJDEN

– voorkeurswijze staat steeds als eerste vermeld -

De gerechten zijn voor u verpakt zodat u kan kiezen hoe u ze opwarmt:
(behalve ovenhapjes!)

OPTIE 1: OVEN
Verwijder de doorschijnende folie, zwarte plastic mag in de oven tot MAX 180°C,
steeds oven voorverwarmen

OPTIE 2: MICROGOLF
Prik gaatjes in de folie, nadien mag u onze verpakkingen in de microgolf zetten


Apero

Kaas- en garnaalballetjes

Friteuse 180°C, max 3 min.

Escargots de Bourgogne/gevulde mosselen

oven 175° - 8 min. onafgedekt

Oester op een bedje van prei met champagnesaus

alu-bedje onder oester plaatsen zodat saus niet kan weglopen, oven 180° - 5 min. + even onder grill onafgedekt

Kibbeling/calamares

oven 175° - 8min. of friteuse 180° 2 min. of in de pan kort bakken

Millefeuille zalm / blini zalm

koud serveren

Soesjes gevuld met escargots

oven 175° - 5 à 7 min.

Gamba à la plancha

bij voorkeur op de pan of in de oven 180° - 6 à 7 min.

Trio van scampi

sausje eerst verwijderen, oven 180° - 15 min.

Pommes moscovite

potje met puree opwarmen in microgolfoven, nadien meteen lepel zure room opleggen, garnaaltjes (en kaviaar) verdelen en afwerken met bieslook, METEEN serveren

Ovenhapjes bladerdeeg

(in ovenschaal overzetten) oven 175° - 10 min. onafgedekt

Ovenhapjes bladerdeeg

(in ovenschaal overzetten) oven 175° - 10 min. onafgedekt

Voorgerechten

St-Jacobsschelp & visschelp

plaats schelpen in alu-bedje zodat saus niet kan weglopen, oven 180° - 18 min. onafgedekt

Ravioli met kreeft, tomaat- en mascarponesaus

microgolf 750W - 3 à 4 min. of oven 175° - 15 min. afgedekt

Scampi diabolique of curry / Jonagold

microgolf 750W - 3 à 4 min. of oven 175° - 15 min.

Kaas- en garnaalkroketten

friteuse max. 185° - max 5 min. bijblijven

Halve kreeft met kruidenboter en kerstomaatjes

oven 175° - 10 min. eventueel even onder grill

Kaasrol met gerookte zalm of garnaaltjes

oven 175° - 8 à 10 min. onafgedekt

Halve kreeft à la nage

microgolfoven 750W - 4 min. of oven 175° - 20 min afgedekt

Visbouché

oven 175° - 18 min. onafgedekt

King krab met kruidenboter en kerstomaatjes

oven 175° - 7 min. afgedekt

Hoofdgerechten

Vispannetje

oven 180° - 20 min. of microgolf 750W – 4 à 5 min.

Gepocheerde zalm met gestoofde spinazie en béarnaisesaus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Vispannetjes Deluxe

oven 180°- 20 min. (afgedekt) of microgolfoven 750W - 5 min.

Grietfilet met zachte witte wijnsaus en gesmolten prei

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Waterzooi van vis met krielaardappelen

microgolfoven 750W – 6 min. of oven 180° - 25 min.

Tarbotfilet met zacht mosterdsausje en gestoofde oesterzwammen

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Kabeljauwfilet met witloofsaus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Paling in ’t groen (saus NIET laten koken) of in ’t rood

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Kabeljauwhaasje met gesmolten prei en Hollandaise saus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Paella

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Tongfilets Normandische wijze

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Visgyros

bakken in de pan of in de wok

Tongfilets met gemengde groentjes en garnaalsaus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Pasta vongole

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Scampi tagliatelle diabolique of lookroomsaus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 180° - 15 min.

Tagliatelle zalm & preiroomsaus

microgolfoven 750W – 4 à 5 min. of oven 175° - 15 min.

Volledige kreeft à la nage

microgolfoven 750W – 6 à 7 min. of oven 175° - 20 min. afgedekt

Volledige kreeft kruidenboter en kerstomaatjes

oven 175° - 14 min.

BOUILLABAISE

De soep op een zacht vuur opwarmen tot onder kookpunt.

De vis, die in aparte doosjes zit, even opwarmen in microgolf (ong. 1 min).

De mosselen, kokkels & gamba’s ook even opwarmen in microgolfoven, maar slecht 20-tal seconden.

De borden voorverwarmen in een oven van 50°C.

De warme vis verdelen over de warme borden, daarna deze met de hete soep overgieten.

Vlak voor het opdienen de kokkels, mosselen en gamba’s erbij doen, alsook de gepelde garnalen.

De kaas, croutons en rouille worden het best apart op tafel geserveerd.

© 2024 Boel Asse bvba | BTW BE0656.713.556
Webdesign Delporte & Co BV